♻️ 26ο κάμπινγκ AntinaziZone-YRE με λιγότερα πλαστικά!

Ιούλ 12, 2019 26ο Camping - 2019, Νέα

by Camping YRE

Είναι πλέον γνωστό ότι η πλαστική ρύπανση έχει λάβει τερατώδεις διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μικροπλαστικά βρίσκονται πλέον σχεδόν παντού ενώ οι ειδήσεις για την πλαστική ρύπανση στις θάλασσες και τις επιπτώσεις της στη θαλάσσια ζωή είναι σοκαριστικές. Είναι επίσης γνωστό ότι τα πλαστικά μιας χρήσης αποτελούν ένα πολύ μεγάλο μέρος της συνολικής πλαστικής ρύπανσης.

Πραγματική απάντηση στην πλαστική ρύπανση μπορεί να δοθεί μόνο με τον ριζικό ανασχεδιασμό της παραγωγής προϊόντων και της διαχείρισης απορριμμάτων, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σημερινό μοντέλο λειτουργίας της οικονομίας.

Την ίδια στιγμή, όμως (και παράλληλα με το συλλογικό αγώνα για να αλλάξουμε την κοινωνία) όλοι οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών και ειδικά πλαστικών μιας χρήσης.

Για αυτό στο φετινό 26ο κάμπινγκ AntinaziZone –YRE θα γίνει μια πιο συστηματική προσπάθεια να μειώσουμε όσο μπορούμε παραπάνω τα πλαστικά μιας χρήσης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν όσοι έρθουν στο κάμπινγκ φέρουν τα δικά τους σκεύη σίτισης (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα κοκ). Για όσους δεν μπορούν φέρουν δικά τους σκεύη θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν μέσα στο κάμπινγκ μεταλλικά πιάτα και ποτήρια και εφόσον τα επιστρέψουν να τους επιστραφεί το αντίτιμο στο τέλος της διοργάνωσης.

Τέλος καλούμε όλους τους φίλους να στηρίξουν με την προσωπική τους υπεύθυνη στάση την προσπάθεια για ανακύκλωση των πλαστικών και των άλλων υλικών (αλουμινένια κουτάκια κλπ) που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ.

Και μην ξεχνάτε: όχι φασίστες, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com