🫕Εδώ και 20 χρόνια εργάζομαι ως μάγειρας. Την τελευταία δεκαετία δουλεύω στον Χολαργό, στο συνεταιριστικό μεζεδοπωλείο “Βαγόνι” μια προσπάθεια που αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς αφεντικά, καθώς στο Βαγόνι ολες και όλοι οι εργαζόμενοι συναποφασιζουμε μέσα από την διαδικασία της συνέλευσης.
Επίσης είμαι μέλος της Συλλογικής κουζίνας El chef από το 2008 η οποία από την αρχή της πανδημίας μαγειρεύει και διανέμει καθημερινά 200 μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με δομές αλληλεγγύης στην Αθήνα και την επαρχία συμμετέχοντας ανά διαστήματα σε δίκτυα και συντονισμους των δομών αυτών.
Νικόλαος Στάθης
www.campingyre.gr