🖍 Εργαστήριο – Μαθήματα Φωτογραφίας


Φίλες και φίλοι που αγαπάτε τη φωτογραφία,

Ερχόμενες και ερχόμενοι στο 25ο Camping θα ανακαλύψετε αυτό το υπέροχο τοπίο και πολλά αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι κρίμα να μην τα αποθανατίσετε! Σίγουρα έχετε βγάλει πολλές φωτογραφίες μέχρι τώρα και σίγουρα έχετε μάθει πολλά, αλλά λίγες παραπάνω γνώσεις για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες δεν θα κάνουν κακό. Γι’ αυτό και στο Camping αυτό θα γίνουν δυο μαθήματα φωτογραφίας!

Τα μαθήματα θα είναι κατάλληλα για όλους και για όλες. Αυτοί/ες που απλά βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό τους θα μάθουν να καδράρουν σωστά, να βγάζουν πιο καλές φωτογραφίες τους φίλους ή τις φίλες τους και θα ανακαλύψουν πράγματα που μέχρι τώρα δεν ήξεραν ότι υπάρχουν. Οι πιο προχωρημένοι/ες που ίσως έχουν και λίγο καλύτερο εξοπλισμό από ένα κινητό θα μάθουν να χρησιμοποιούν την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και την ευαισθησία με τέτοιο τρόπο που θα τους επιτρέψουν να βγάλουν φωτογραφίες πολύ πιο ιδιαίτερες.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Μετά από αυτά τα μαθήματα μπορεί να μην καταφέρετε να κάνετε έκθεση φωτογραφίας, αλλά σίγουρα θα κάνετε καλύτερα check in και story από ποτέ!

 

👥 Υπεύθυνος εργαστηρίου: Δημήτρης Μητράκας