Χώρος Κάμπινγκ


Το φετινό μας κάμπινγκ θα γίνει στην Αγία Άννα της Νάξου στο κάμπινγκ Maragas Beach (www.maragasbeachnaxos.com).

Το κάμπινγκ έχει μπροστά του μία από τις καλύτερες παραλίες όλων των Κυκλάδων που λόγω του μεγάλου μήκους της προσφέρει τα πάντα: ησυχία και απομόνωση για όσους το επιθυμούν, ανέσεις με ομπρέλες και ξαπλώστρες για όσους θέλουν ανέσεις, ναυαγοσώστη για περισσότερη ασφάλεια

Οι θέσεις που έχουμε εξασφαλίσει για τη διαμονή μας βρίσκονται στα σημεία A – B – C όπως εμφανίζονται στον χάρτη στο site του κάμπινγκ. Έχουν όλες φυσική και τεχνητή σκίαση. Υπάρχουν αρκετές πρίζες για παροχή ρεύματος Πολύ κοντά βρίσκονται συγκροτήματα με τις τουαλέτες του κάμπινγκ που ανακαινίστηκαν μόλις πέρυσι και διαθέτουν ζεστό νερό όλο το 24ωρο.

Στην είσοδο του χώρου διαμονής θα βρίσκονται το μπαρ και η αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα καθώς και ο χώρος όπου θα μπορούμε να τρώμε ή να πίνουμε καφέ σε πολύ φθηνές τιμές.

Για όσους θέλουν έχουμε κρατήσει μερικές σκηνές με διπλά κρεβάτια μέσα, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο.

Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε ελεύθερα δωμάτια για την διαμονή μέσα ή κοντά στο κάμπινγκ. Θα ενημερώσουμε άμεσα αν υπάρξει οποιαδήποτε διαθεσιμότητα

Η Αγία Άννα και το κάμπινγκ απέχουν από την Χώρα της Νάξου 6 χλμ.

Μπροστά στην είσοδο του κάμπινγκ κάνουν στάση τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Νάξου όπου έχουν δρομολόγια από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Υπάρχει ακόμα το βαν του κάμπινγκ που μεταφέρει κόσμο από και προς το λιμάνι όταν έρχονται πλοία.

Κατά την ομαδική άφιξη και αναχώρηση του γκρουπ στις 29/7 και 7/8 η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνει οργανωμένα και με δικά μας ναυλωμένα λεωφορεία.

 

 

Χάρτης του Camping

camping-plan