Νύχτα Τρόμου στο 24ο Camping YRE


Πριν λίγες μέρες πέθανε ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, ο George A. Romero. Δεν υπάρχει λίστα με τις καλύτερες ταινίες Ζόμπι που να μην περιέχει τουλάχιστον δύο από τις ταινίες του Romero. O Romero ήταν αυτός που σήκωσε τους νεκρούς από τους τάφους, αυτός που δημιούργησε τους “Ζωντανούς-Νεκρούς”, ανθρώπους που βγαίνουν από το τάφο και προχωράνε αργά, με χέρια απλωμένα και κανιβαλιστικές διαθέσεις, ουρλιάζοντας Αυτό που αργότερα ονομάσαμε “Ζόμπι”.

Θα είχαμε τύψεις αν δεν του αφιερώναμε μια ταινία. Γι’ αυτό και επιλέξαμε για το βράδυ της Πέμπτης το ντεμπούτο του Ρομέρο στον Κινηματογράφο την “Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών” (Night of the Living Dead, 1968). Θεωρείται πλέον μια από τις κλασσικές ταινίες του Κινηματογράφου αλλά όταν πρωτοεμφανίστηκε δέχτηκε σκληρές κριτικές για την ωμότητα των σκηνών. Ήταν η ταινία που χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα για να εγκαθιδρυθεί το “όριο ηλικίας”.
Είτε σας αρέσουν τα θρίλερ, είτε όχι, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε την ταινία αυτή. Η YRE και το AntinaziZone θα κάνουν ότι καλύτερο για να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη!

Trailer: https://youtu.be/ob8vZhSjES8

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0063350/

Υ.Γ.: Η ταινία θα προβληθεί στις 00:00 στην παραλία