Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας στο 23ο κάμπινγκ antinazizone-YRE


akm2

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας θα πάρει μέρος и στο 23ο κάμπινγκ που διοργανώνουν φέτος στη Νάξο το antinazizone.gr και η YRE (Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη). Το κάμπινγκ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουλίου ως τις 20 7 Αυγούστου στην Αγία Άννα κ?μπινγκ της Νάξου.
Στα πλαίσια του κάμπινγκ θα διεξαχθούν cheap NFL jerseys συζητήσεις για την πάλη ενάντια στο ρατσισμό, τον εθνικισμό, την ομοφοβία και το φασισμό, για το προσφυγικό ζήτημα wholesale nfl jerseys και για πολλά ακόμη First θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το μαζικό κίνημα. Με τη συμμετοχή της στο 23ο κάμπινγκ antinazizone-YRE η ΑΚΜ θέλει να ανταλλάξει εμπειρίες με τους εκατοντάδες αγωνιστές και αντιφασίστες από την Ελλάδα και wholesale NBA jerseys το εξωτερικό που θα πάρουν μέρος και στη φετινή διοργάνωση.

Για πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα του κάμπινγκ και για δηλώσεις Shop συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το campingyre.gr ή να wholesale jerseys επικοινωνήσετε με την Αντιφασιστική Restaurierung! Κίνηση Μαγνησίας.

Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας
antinazi-magnesia.blogspot.gr