Για μας


 

Η κεντρική ιδέα του κάμπινγκ είναι να οργανώσουμε συλλογικές διακοπές με περιεχόμενο! Σκοπός του κάμπινγκ είναι να γίνει μια διοργάνωση που θα φέρει κοντά ανθρώπους, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε φτηνές και εναλλακτικές διακοπές, που θα ανοίξει το διάλογο μετάξύ μας για το πως θέλουμε να ζούμε και τι κοινωνία θέλουμε.

Τα κάμπινγκ μας διαρκούν 10 μέρες στις οποίες κατασκηνώνουμε όλοι μαζί, γίνονται συζητήσεις, προβολές, πάρτυ και γλέντια, εργαστήρια και εκδρομές, υπάρχει παιδότοπος και αυτοδιαχειριζόμενο μπάρ και κουζίνα. Με δύο λόγια, είναι ένα 10ήμερο φεστιβάλ με διάφορες δράσεις και δραστηριότητες. Η συμμετοχή φυσικά σε όλα αυτά είναι προαιρετική.

Μέσα από τα κάμπινγκ επιδιώκουμε να έρθουμε κοντά προοδευτικοί άνθρωποι, κόσμος των κινημάτων, άτομα του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς, αλλά και καθένας που ψάχνεται και ασφυκτιά κάτω από την πίεση του συστήματος.

Το κάμπινγκ διοργανώνεται από το AntinaziZone και τη YRE που είναι αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, αλλά ζητάμε την συμμετοχή και τη βοήθεια καθενός που θέλει και μπορεί να προσφέρει. Δεν πρόκειται για κερδοσκοπική διοργάνωση, γι’ αυτό προσπαθούμε να συμβάλλουμε όλοι με προσφορά (ο καθένας όπου μπορεί) και με τη δύναμη της συλλογικότητας μπορούμε να έχουμε χαμηλό κόστος και να κάνουμε φτηνές διακοπές. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να επιλέγουμε ένα μέρος που να πληροί τις προϋποθέσεις της διοργάνωσης.

Ελάτε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας!